tror du på kärlek vid första ögonkastet eller är jag tvungen att gå förbi igen ?


 / bjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuder på bilden /
nu sitter alice säkert i våran säng bland alla kartoner och bara tycker det är allmänt skönt att komma bort från hillared tjugosex veckor om året ! medans jag sitter i kökssoffan med datorn framför mej och dricker the ur koppen jag fick utav henne. du vet den med hjärtan så står det I LOVE YOU ? men nu är det dags för mej i lilla plutte hillared att sova efter en match vi förlorade. men det gör inget !


planen , here I come !


det var som att dina blickar brände osynliga mönster på min hud.



hemmahemmahemma ! ja äntligen . efter en hyfsat lång dag med lite lektioner så känns det bra att sitta ner i sängen med bella framför sig och bara chilla. nu ska man tagga till matchen, och solklart så hittar jag bästa sättet .. CHIPS & TV. så det är vad som står högst upp på min att göra lista nu. svårt va ?

det blev ingen flyttning idag / för min del / för att jag helt enkelt inte skulle ha hunnit. snart ska man säga hejdå till mamma och dimpa ner på soffan , och slappa !

lämna dej skulle kännas som att lämna min jacka när jag ska ut i ett snöstorm.


nu bär det snart av till skolan, känns la sådär men det fixar vi ändå , tekniken och hemkunskapen är ju intställd så har bara tre lektionen. det är ju rätt chill ändå? sen när jag kommer hem kanske jag inte kommer hem för att jag kanske drar tilll stan på dirren för att hjälpa alice, fia, pelle, charlie och lucas att flytta in ! men annars blir det nog bara att slappa ! ciao !

att hitta äkta kärlek kan ibland kännas som att försöka hitta en ros mitt i vintern.



det blev inga tidsinställda , det kanske ni märkte. men nu har jag precis kommit hem från en jätte rolig kväll med klassen, mycke roligare än jag trodde faktiskt ! nu sitter jag här med bella i knät i sängen me världens huvud värk och det känns som att maten är på väg upp. så det är nog dags för mej att sova och tagga en ny dag i helvetet i morgon.

engelskan hann jag inte göra heller, men det löser sej nog. imorgon slutar vi oxå tidigt , för att vi har inställd hemkunskap, det var någonting konstigt med schemat ! jag blir så trött på det , att dom inte kan fixa det på sommarlovet, eller att vi kan få gamla 8D :s schema , osvosv. om jag fick fixa det där hade det blivit myyyyyycccckkkkeeeeettttt bääääätttrrreeeee ! men iaf, jo jag slutade tidigare, så då kanske det bär av till stan för att hjälpa alice. sen taggar man match !!

nu känns det som att huvudet ska sprängas så nu säger vi godnatt !

kärlek är inte att hitta någon du kan leva med, kärlek är att hitta någon du inte kan leva utan.



idag har inte bloggandet varit på topp ! för det första så va jag ju i skolan ( jag är så duktig !) och sen drog jag med mig alice hem och då satt mamma vid sin dator ! varför skulle hon sitta där för ? om hon inte tänker köpa mig en egen dator behöver hon la inte sitta så mycket vid sin egna ?
okej detta kanske va lite överdrivet men det ligger en gnutta humor i det. ;) 

men iallafall, imorgon hade jag tänkt att lägga in lite mer mode tips osvosv. i tidsinställda inlägg ! bra va ? lite vinterjackor, snygga skor, väskor. okej jag tror att ni fattar !

idag är oxå en speciell dag, förutom att det är början på en ny vecka , Joel Eriksson fyllde 16 år ! så jag har suttit (?) och lyssnat på call me med shinedown , typ nördat, väldigt mycke ! 

men nu tänker jag sitta med lite engelska, som vi har tills på onsdag eftersom att jag inte hinner göra det imorgon för då bär det av till holsljunga med klassen , med musik i öronen.

tänkte ladda ner en ny design med eftersom att jag blir lite störd på texten på den jag har nu, föresten när jag tänker efter sååå, är inte det det ända jag stör mej på på denna designen. tänkte satsa på någon enklare med inte så mycket krims-krams (höhö).


trött.nu !



nu har jag kommit hem från alice och är grymt trött. sitter här och käkar godis och ska snart gå och duscha.

jag har tittat lite på kissies blogg, igentligen gillar jag inte henne osv. men hon har en väldigt bra blogg. kanske ändrar jag inställning. man ska ju inte vara så ensidig. men nu kom jag lite av ämnet , jo som sagt hon har en väldigt bra blogg så jag tänkte att jag kanske kunde snappa upp några tips ? några förslag ? skulle vara väldigt tacksam !

även fast jag har mer läsare och kommenterer på den här bloggen än vad jag hade på den gamla så är det ju alltid roligt med mer ! så glöm inte lämna en kommenter innan ni går!

nu så väntar duschen och sen kanske jag ska slänga ihop en smoothie (?) tills imorgon, jag ska faktiskt ge det här med frukost ett ärligt försök ! bra va ?

you can't break what's already broken.


/bjussar på bilden ! /


 nu ska jag snart titta på royal pains , helt okej pogram ! men jag känner mej lite smått dissad av alice. den jävlen.. menmen inte ska jag deppa över det ! snart blir det mat och sen senare i kväll blir det fotboll ! låter suuuuuupeeeeeer ! xoxo.


att se allt som en komplimang , gör livet tusen gånger roligare att leva.

nä nu jävlar. nu ska jag börja med träningen PÅ RIKTIGT igen. träna på gym ungefär tre gånger i veckan beror på fotbollen. annars så är det ju träning en gång i veckan och match en , plus, att nästa vecka (inte på måndag utan nästa måndag) börjar ju zumban och jag och systrarna har lovat att vi ska gå två gånger i veckan , så länge man inte är sjuk då.
eller hey vänta? det blev la sju gånger ? de låter ju grymt . nu den här veckan kan jag ju börja lite soft , och sen bara köra på ? jo men så ska det bli ! nu JÄVLAR . xoxo.

i'm alive right here and now.


forever and almost always.


 förlåt att jag inte har bloggat idag men vi har inte haft något internet för att det har åskat hela dagen. och så åkte jag in till borre med jenny, rickard, tobias (herr larsson höhö) och matilda. för att dom skulle handla sprit tills ikväll. mentobias, de tragiska lille barnet, tappade ju båda sina påsar med cider på stora torget ! (HAHAHA) nej usch , stackars liten. men nu ska jag käka ben & jerry's och titta på en gammal harry potter film ( den flammande bägaren tror jag ) som stod på . pusss.

sing motherfucker to another !






man får bara vad man ger, men man ger bara vad man redan fått.


/ färgen är lite konstig för ljuset är lite mysko här inne , /
nu sitter jag här och tittar på barnpogram och dricker varm choklad och har världens mensvärk. inte så kul som man kan tro föresten ! så idag är jag hemma . ganska dålig taiming(?) för vi hade massa läxor tills idag. som jag faktiskt hade gjort ! xoxo.


OMG I'M BAD !


 
shiiit nu har det varat dålig updattering. men jag får väl skärpa mig . snart är det forbolls match. dagen har vart chill. men nu ska jag käka . xoxo.

dålig upptatering jag vet. men ni får stå ut. har vart...

dålig updatering jag vet. men ni får stå ut. har vart med alice idag, tittade på en cp dålig film. menmen, nu är det matte och svenska som gäller hörs imorrn ! pusss.

om vi inte är dom bästa så är fan ingen det !


 / orkar inte ladda upp en ny bild /
 tjena och hej ! en glad liten flicka har ni här för vi vann matchen med 2-1 ! vi är ju bäst ! vi är dom enda som har vunnit mot dom så jag erkänner... vi är det absoluta dealen. höhö. nej men vi kan faktskt inte säga att vi är dåliga men nu väntar en film med ett lass mys och sängen ! låter ganska grymt tycker jag . xoxo


nu väntar planen ! hörs sen. xoxo.

 

godmorgon världen !


 nu vaknade jag för en stund sedan och ska igentligen sitta och äta frukost nu men asså, jag vet inte hur det är för er, men att äta frukost är typ svårt. de vill inte gå ner lixom . jag satsar mer på middagen ! men min dag formar sej med lite fotboll och sen lägga sig tidigt för det är ju skola i morgon. plus, att jag behöver värkligen nya byxor men mamma vägrar ju höja min månadspeng, som hon hade lovat, opch för att hon ska köpa de till mig så måste jag städa min gaderob, men lixonm jag hatar oh städa så.. jag och mamma är inte riktigt på samma sida. /om man säger så/ . xoxo.

nu är det dags för sängen, hörs antagligen imorrn. då är det match får se om jag är med annars kommer jag iaf ner och kollar. puss.

 

life is a bitch so am I.


idag har jag bara chillat och tjockat mej med bullar för matilda bakade de. nomnomnom. neh men jag är grymt förkyld & life stinks ! spc med tanke på att det är match ändå, men jag kan nog vara med. det är lungt. xoxo.


gratis makeup !


hej nu tänker jag bara ge er ett litet tips för er som gärna sitter vid datorn en stund på kvällen eller när ni inte har någonting att göra. på denna sidan så samlar man poäng för att komma upp i ett visst antal så får man ett present kort på antingen 150 kronor eller 250 kronor. om ni trycker på länken (nedanför) och skapar er ett konto så börjar man med femtusen poäng och sen är det bara att besöka hemsidor och värva vänner förfullt ! det är helt enkelt bara att köra på. inte bara de , man får oxå en massa smink tips, hår tips och kläd/mode tips , plus, nya vänner om man vill det !  xoxo.

- graitsmakeup!

en sann vän är en vän som kommer när alla andra går.


nu sitter jag och tittar på chuck och bara chillar. det är ganska najs när alla andra är upptagna. och efter en jobbig dag i skolan. jag mår inte bäst heller, huvudvärk snorig osvosv. så nu hade jag bara tänkt att ta det lungt tills på söndag då det är match mot hössna ! dom ligger först i serien så det kanske blir lite smått svårt att slå dom men det är bara att säga - " you're going down Bitchessssssss" och göra vårat bästa för bättre går inte. vi är grymma !


As long as you love me , as long as you care, I'll do anything , I'll go anywhere.



/galna bruds ! / 


 hej nu har man kommit hem från fotbolls träningen, duschat, ätit osv. nu sitter jag och kikar på lite kommenterer och håller på att samla poäng för fullt !
snart är det dags för sötnöten sängen ! jag hör riktigt hur den kallar på mej . höhö.
 - hörs imorrn . xoxo.

I love the sun for days, the moon for nights and you forever.


 shit kan faktiskt inte fatta att skolan börjar imorgon ! det är ju helt galet ! jag mår inte heller så bra, de är ju jävligt shysst att man ska börja må dåligt när skolan börjar . men aja , skitsamma. detblir som det blir. :) xoxo.

someone tells someone that someone is the onlyone. ♥

//nu vaknade jag nästan precis, och ska fixa lite med en grej nu på morgonen. orkar inte direkt blogga . xoxo. //

oh my sweet love, you're perfect to me .

matchen gick inte så bra, vi förlorade med två noll. men jag är glad ändå.
alice gick hem för en stund sedan. jag gjorde en special macka till hemme med. (ost & jordgubbssylt)
nu sitter jag och tittar på Ghost Wisper.
riktigt bra serie ! xoxo.

if my life wasn't worth a damn, then, why do you bother comment it ?

nu bär det snart av till planen ! idag vinner vi ! det bara är så.

det spelar ingen roll hur många gånger du säger att du älskar mig för sötnos, fem gånger noll är alltid noll.



 nu sitter jag här vid datorn igen. det verkar som att det alltid är här jag hamnar när jag inte har någonting att göra. men iaf, nu sitter jag med kaffet i handen, vilket är ganska äckligt efetrsom att det har stått på en bra sund, men kaffe som kaffe lixom,  och en massa konstiga tankar i huvudet. blandannat tänker jag på om mamma har gett hunden mat eller om jag ska göra det. kanske ska jag gå ut med honom. det är ju ändå solsken ute. jag fick precis reda på att alice har klippt sig ! så vitt jag vet så kommer hon passa skit bra i frisyren, /tänker inte säga det här eftersom att hon kanske vill säga det på sin blogg först/ någon svamplockning med jenny blev det inte , jag hade helt glömt bort att det var match idag ju ! men nu sitter jag här och taggar ! xoxo.


I might be ms Insecure but if I am , then you're mrs Fake.

/ jag och alice, ha överseende med lappen i mitt öga. /
nu sitter jag här igen, jag lyckas aldrig komma bort från datorn helt.. kanske är lite smått data beroende ? höhö, skulle inte förvåna mej alls. men imorse så skulle jag gå upp "tidigt " jag hörde inte ens när alarmet ringde . de ända jag tänker på är , hur fan ska jag klara de på torsdag då ? de skulle ju vara lite surt om jag försov mej första skoldagen. senare kanske jag ska plocka svamp med syster, men vi får se. efetrsom att ikväll är de match med. xoxo.
jag har oxå märkt att jag har en massa stav fel i rubriker osv. men det får ni helt enkelt stå ut med. ~

jag kommer inte att leva för alltid, men medans jag ändå gör det , så vill jag göra det med dig.


yes, nu har jag köpt ett par puma skor för riktigt bra pris ! ^ovanför^ och om jag har tur har jag oxå köpt ett par "nördbrillor" jag tycker att dom är för coola. :)
men det är inte säkert än. :) är bara för glad för hade ett par sånna förut men dom gick sönder (skorna) och dom va dom bästa skorna jag hade. :)


strangers are just friends you havn't met yet.


/no insperation/
nu sitter jag hemma hos linda och jenny och tittar på lite bloppisar. jag fattar inte varför alla är så emot det igentligen , det är jätte bra grejer som säljs skit billigt ? vad är det för fel med det lixom ? jag tycker det iaf inte är något fel alls. men , om jag hittar någonting (som jag faktiskt köper) så lär ju ni veta det, just nu letar jag efetr en snygg väska man kan ha till skolan, jag har tittat hur många gånger som hellst i stam man jag hittar ju ingen ! men det är bara att leta vidare och se glad ut. xoxo.

jag har inte misslyckats, jag har bara inte hittat ett sätt som fungerar än.

- nu har jag vart ute med min älskade vovve, duschat och försökt fixa desigenen på systers blogg , man kan ju säga att det gick lite si & så . jag har inga planer för dagen, det blir bara att slappa. kanske tar en luiten tur till systrarna men de får di se då. xoxo

don't campare our love to the flowers that only bloom on summer instead, compare it to the river that flows forever.

headern jag tänkte haft.
/headern jag tänkte haft, vad tycks ? /
-nu har jag tittat på ett avnitt  av true blood och fixat lite på bloggen, jag gjorde en (tycker jag) jätte fin header. men de fungerade inte så jag tog en färdig design som någon annan hade gjort, tillsvidare. jag känner mej helt snurrig efter alla siffror,bokstäver och tecken. spc såhär tidigt på morgonen. men nu ska jag gå ut med vovven i det förfärliga vädret. xoxo.

you are heaven to me.

hej ! jag är en tjej på tretton vårar som skriver om allt mellan himmel och jord !
jag har en annan blogg med, på bloggplatsen.se men jag tänkte vafan ? och gjorde en ny, känns bra att börja om lixom, nytt & bättre.
men såfort jag har fått ordning på desigen och allt så börjar jag på den här på allvar.
om det är någon som har lust att hjälpa mej med en gratis design så skulle jag vara tacksam ! xoxo

Välkommen till min nya blogg!